1 week dieet

Mensen staan vaak versteld van hoeveel ze kunnen afvallen in 1 week als ze hun levensstijl aanpassen. Omdat we tegenwoordig een druk leven leiden zijn we geneigd de dingen te doen die het makkelijkst zijn. En dat zijn meestal niet de gezondste dingen. Fast food, kant- en klaar, vriesklaar en weinig of geen beweging is meestal wat hier onder makkelijk wordt verstaan. Maar er zijn manieren om je maaltijden gezonder te maken en zelfs af en toe wat te bewegen. Ook als je het heel erg druk hebt. Het enige wat je nodig hebt is een 1 week dieet om af te vallen.

1 Week dieet met 1000 calorieën

Om te beginnen moet je eens onder de loep nemen wat je tot nu toe wekelijks at. 1000 calorieën per dag minder eten kan behoorlijk drastisch zijn en zou je eigenlijk alleen moeten doen als je snel veel wil afvallen of als vliegende start voor een dieet voor langere tijd. We geven je hier een 1000 calorieën dieet voor 1 week dat zoveel mogelijk voedingsstoffen bevat en toch makkelijk, lekker en haalbaar is. Dit 1 week dieet bevat 1000 calorieën, 60g eiwit, 145g koolhydraten en 21g vet.

Het 1 week dieet

Ontbijt

2 Volkoren boterhammen met banaan

Een glas verse sinaasappelsap

Ochtendsnack

100g Magere yoghurt

Lunch

1 Volkoren broodje van 45g met 70g tonijn (uit blik, op water) en 10g slasaus light

Een gemengde salade van 50g sla, 50g paprika en 10g lenteuitjes

Middagsnack

28g Light chips of rijstcrackers

Diner

70g Gegrilde kip zonder vel

80g Aardappelpuree aangemaakt met 30ml magere melk

60g Broccoli

50g Gekookte worteltjes

100ml Magere jus

Avondsnack

1 Mok warme chocolade melk gemaakt van magere melk en cacao poeder of nesquik

Hoeveel afvallen met dit 1 week dieet

Vrouwen kunnen ongeveer 1 tot 2 kg. afvallen op een week. Mannen 1,5 tot 2,5 kg., afhankelijk van het gewicht bij aanvang en hoeveelheid beweging. Zoals je ziet hoeft het met dit 1 week dieet helemaal niet ingewikkeld te zijn om af te vallen. Je hoeft niet heel je levensstijl om te gooien of helemaal te stoppen met eten. Je moet gewoon alles met mate doen. Je zal deze eerste week zeker veranderingen aan je lichaam opmerken. Als je een gezondere levensstijl oppikt zal je lichaam nog meer gaan veranderen. Een week is slechts het begin en kan je motiveren om het bijvoorbeeld een maand te proberen.