3 wel erg simpele afslanktips

In dit artikel geven we een paar interessant afslanktips voor vrouwen om tot 5kg. kwijt te raken in 2 weken. Nu de zomer eraan komt kun je gebruik maken van de volgende tips om nog snel wat overgewicht kwijt raken.

Afslanktip 1. Eieren bij je ontbijt

Het overgrote deel van de mensen met overgewicht (80%) eet geen ontbijt. Daar tegenover staat dat 80% van de slanke mensen juist wel elke dag ontbijt. Eieren zijn de bste keuze voor het ontbijt omdat ze rijk zijn aan eiwitten en snel en lang een voldaan geven.

Afslanktip 2. Eet elke dag een portie zwarte bonen

Zwarte bonen zijn een vorm van supervoedsel. Ze zijn goedkoop, bevatten per 1 blik 25 gram eiwit en 25 gram vezels. Dat is wel zo’n beetje de hoeveelheid vezels die je elke dag nodig hebt. Eet het liefst ‘s ochtends een half blik en bij de lunch de andere helft. Eerder op de dag is beter, maar het is niet perse nodig.

Afslanktip 3. Eet 3 appels per dag

Het lijkt misschien saai en voor de hand liggend, maar het gaat er om dat het werkt toch? Als je elke dag 3 appels eet kun je per maand wel 1 tot 1,5 kg. afvallen, voor 3 maanden lang. Je kunt de appels het beste als tussendoortje eten. Of een half uur voor het eten, dan heb je minder trek als je aan tafel gaat.
Probeer deze 3 super simpele tips en ervaar het resultaat. Je zal sneller afvallen, al binnen enkele dagen.

Leave a Comment