5 Manieren om jezelf slank te eten

Een nieuw dieet begonnen na je vakantie? Een van de grootste problemen die door velen wordt ondervonden is het weerstaan van de verleiding om terug in de oude eetgewoonten te vervallen. Een dieet zou je ook niet op de rand van nervositeit en krachten moeten brengen tegen het eind van de dag. Hier heb je 5 manieren om jezelf slank te eten en je buik tevreden te houden.

Eet jezelf slank Manier 1:

Behoudt lang een vol gevoel met bonen. Ze zitten bomvol met vezels en eiwitten, maar beter nog is dat er zoveel soorten zijn om uit te kiezen. Voeg bijvoorbeeld zwarte of pinto bonen toe aan je salade. Ingeblikte bonen zijn makkelijk en kant -en klaar. Ff spoelen, opwarmen en klaar.

Eet jezelf slank Manier 2:

Start met een salade voor je avondeten. Als je van tevoren een goed gevulde salade eet heb je veel minder trek als je aan de maaltijd zelf begint. Wat je dan over hebt van de maaltijd kun je bewaren voor de lunch de volgende dag. Dit scheelt je weer geld én calorieën.

Eet jezelf slank Manier 3:

Kies liever voor gewoon fruit in plaats van fruitsappen. Een glas fruitsap heeft over het algemeen vele malen meer calorieën dan een stuk fruit of twee. Daar komt nog bij dat verpakte fruitsappen vaak toevoegingen bevatten als toegevoegde suiker en conserveermiddelen. Zorg er dus voor dat je altijd fruit in je buurt hebt en meeneemt.

Eet jezelf slank Manier 4:

Probeer niet te lang zonder eten door te gaan. Onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die op een regelmatige basis vaker eten beter op gewicht blijven en minder vaak met overgewicht kampen. De reden hiervan is dat ze vaak minder honger hebben omdat de stofwisseling continu werkt.

Eet jezelf slank Manier 5:

Gun jezelf wat extra tijd aantafel voordat je denkt over een tweede portie op te scheppen. Na 10 minuten wordt de keuze voor wel of geen tweede bord een stuk makkelijker omdat je trek dan ineens veel minder is. De grootte van de porties onder controle houden is een probleem voor mensen op dieet. Er zijn simpele zaken om je te helpen zoals langzaam eten, goed kauwen, water drinken en niet een nieuwe hap op je vork nemen voordat je bent uitgekauwd.

Leave a Comment