8 kilo afvallen in 9 dagen

Moet je snel en onmiddellijk afvallen? Dan bestaat er een dieet dat wel eens wordt voorgeschreven door doktoren. Het is bedoeld voor patiënten die een operatie moeten ondergaan en nog op korte termijn veel gewicht moeten kwijtraken om de operatie veiliger te laten verlopen. Het is erg zwaar en vergt veel uithoudingsvermogen maar de resultaten zijn verbluffend. Je kunt tot wel 8 kilo afvallen in 9 dagen.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dit dieet houdt in dat er steeds 3 dagen lang maar 1 soort voedsel mag worden gegeten. En dan ook echt alleen maar die ene soort en helemaal niets anders. Hoe strenger je bent hoe meer je zult afvallen.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 1 t/m 3 eet je alleen maar rijst. Kook de rijst met een beetje zout of in bouillon. Je mag er zoveel van eten als je wil en ook wanneer je wil. Ontbijt, lunch diner en tussendoor. Drink er alleen water bij.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 4 t/m 6 eet je alleen maar kip. Je kunt de kip koken of grillen. Eet het vel niet op en gebruik geen sauzen of olie. Drink gedurende deze dagen extra veel water en eet zoveel kip als je wilt. Dit geldt dus ook weer voor het ontbijt, lunch diner en tussendoor.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 7 t/m 9 zijn het zwaarst. Je mag nu 3 dagen lang alleen maar appels eten. En ook nu weer zo veel en zo vaak als je maar wilt. Je kunt ze zo eten of gekookt, gegrild etc. Maar zonder toevoegingen. Drink ook nu weer veel water.

8 Kilo afvallen Tips en Waarschuwingen

  • Drink veel water.
  • Dit dieet mag je maximaal eens in de 2 maanden.
  • Als je het dieet hebt volgehouden, ga dan absoluut niet op de tiende dag gelijk te veel eten. Maar ga over op een normaal gezond dieet waarbij je wel afvalt maar geleidelijk.
  • Als je gezondheid twijfelachtig is of ziek bent is dit dieet misschien niet gezond voor je. Als je twijfelt, bezoek dan eerst je huisarts.
  • Over het algemeen wordt aangeraden om niet meer dan een kilo per week af te vallen om een gezonde levensstijl te handhaven. Voordat je aan dit dieet begint is het verstandig om vast te stellen wat je lange termijn doelen zijn en hoe je verder gaat na deze 9 dagen.