8 kilo afvallen in 9 dagen

Moet je snel en onmiddellijk afvallen? Dan bestaat er een dieet dat wel eens wordt voorgeschreven door doktoren. Het is bedoeld voor patiënten die een operatie moeten ondergaan en nog op korte termijn veel gewicht moeten kwijtraken om de operatie veiliger te laten verlopen. Het is erg zwaar en vergt veel uithoudingsvermogen maar de resultaten zijn verbluffend. Je kunt tot wel 8 kilo afvallen in 9 dagen.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dit dieet houdt in dat er steeds 3 dagen lang maar 1 soort voedsel mag worden gegeten. En dan ook echt alleen maar die ene soort en helemaal niets anders. Hoe strenger je bent hoe meer je zult afvallen.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 1 t/m 3 eet je alleen maar rijst. Kook de rijst met een beetje zout of in bouillon. Je mag er zoveel van eten als je wil en ook wanneer je wil. Ontbijt, lunch diner en tussendoor. Drink er alleen water bij.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 4 t/m 6 eet je alleen maar kip. Je kunt de kip koken of grillen. Eet het vel niet op en gebruik geen sauzen of olie. Drink gedurende deze dagen extra veel water en eet zoveel kip als je wilt. Dit geldt dus ook weer voor het ontbijt, lunch diner en tussendoor.

8 Kilo afvallen Stap 1.

Dag 7 t/m 9 zijn het zwaarst. Je mag nu 3 dagen lang alleen maar appels eten. En ook nu weer zo veel en zo vaak als je maar wilt. Je kunt ze zo eten of gekookt, gegrild etc. Maar zonder toevoegingen. Drink ook nu weer veel water.

8 Kilo afvallen Tips en Waarschuwingen

 • Drink veel water.
 • Dit dieet mag je maximaal eens in de 2 maanden.
 • Als je het dieet hebt volgehouden, ga dan absoluut niet op de tiende dag gelijk te veel eten. Maar ga over op een normaal gezond dieet waarbij je wel afvalt maar geleidelijk.
 • Als je gezondheid twijfelachtig is of ziek bent is dit dieet misschien niet gezond voor je. Als je twijfelt, bezoek dan eerst je huisarts.
 • Over het algemeen wordt aangeraden om niet meer dan een kilo per week af te vallen om een gezonde levensstijl te handhaven. Voordat je aan dit dieet begint is het verstandig om vast te stellen wat je lange termijn doelen zijn en hoe je verder gaat na deze 9 dagen.

25 thoughts on “8 kilo afvallen in 9 dagen

 1. hey ik ben allergisch voor appels (de reactie kan varieren van jeuk van m’n mond en keel tot anafylactische shock, dus neem liever niet het risico), kan ik de appels vervangen door manderijnen, peren of aardbeien ofzo?

  ander fruit waar ik ook allergisch voor ben zijn kersen, perzikken en abrikozen

 2. Hallo.

  Ik ben sinds vandaag aan dit dieet begonnen.
  en ik moet zegge de rijst met boulion smaakt wel oke..
  ik zit het niet tegen te eten:D..

  Nu heb ik een vraagje.. kan ik kip ook door iets goedkopers vervangen? want dat is echt heel duur.

  En appels.. als je die teveel eet word je tog ook dik?

  Groetjess

 3. Hoi Kersjje,

  Kip is wel het beste. Bij de Aldi kun je voor ongeveer 5 euro een zak van 1 kilo ingevroren kipfilets kopen. De kwaliteit is helemaal niet verkeerd. Je kunt ook mager rundvlees kiezen.

  Suc6 met het halen van de 8 kilo!

 4. is het eigenlijk echt nodig dat het 3 dagen na elkaar hetzelfde is
  ik bedoel je mag maar 3 soorten voedsel eten op 3 dagen
  kan je dan niet gewoon eens bv:s’morgens een appel of 2 s’midags rijst en s’avonds kip ofzo
  of moet dat echt 3 dagen 1 bepaald soort zijn?

  greets
  pekka

 5. Beste

  Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik ben 1.73cm lang en weeg 65kg. Mijn BMI bedraagt 21.7, wat dus theoretisch gezien wil zeggen dat ik een normaal gewicht heb. Desondanks vind ik mezelf superdik. Ik wil echt vermageren! Ik heb het al meerdere malen geprobeerd, en het probleem is dat ik snel opgeef. Dit komt omdat ik om de haverklap in de spiegel kijk, en eens ik dat doe is het net of ik in een ‘diepe put’ val, waarin ik echt niet geloof dat ik eruit geraak. Ik ben een meisje met zoveel complexen. Ik heb het gevoel dat het me nooit zal lukken om mijn streefgewicht te behalen, en dat is 52kg.

  Wat is jullie advies ?

  Groetjes

  Giana

 6. Heeft iemand ervaring met dit dieet want 8 kg is toch wel ongelooflijk?
  Ikzelf moet dringend afvallen of het komt er nooit meer van vrees ik.

 7. hoi iedereen,

  de eerste 6 dagen zijn goed te doen, rijst ok en kip ook ok! Rijst nog het fijnste vond ik… maar de appels!!! pff honger heb ik, zit op appeldag 2 dus na vandaag nog één appeldag te gaan. Ben tot nu toe 4.4kg kwijt op 7 dagen dus ben wel tevreden. Het zou natuurlijk super zijn als ik de 6kg zou kunnen halen maar vrees er voor.

 8. Hoe voelt iedereen zich na dit dieet? Is er geen enorm jojo-effect?? Ik wil het zelf eens proberen, maar is het haalbaar? Bedankt voor de reacties alvast!

 9. Zou graag dit eens uitproberen ..
  Maar er zitten toch veel kcal in rjist en kip .. Hoe komt het dan dat je dit zoveel als je wilt mag eten ?
  ik 100 g rijst zitten toch wel 200 kcal ..
  Hoe ga je dan 8 kcal kunnen afvallen in 9 dagen ?

  Mvg Kim

 10. Dag allemaal !

  Dit is mijn derde dag van het dieet….. De rijst komt mij bijna mijn neus weer uit, maar ben bijna klaar! Morgen kip…. Ik ben benieuwd. Ik ben nu al (in drie dagen) 2,6 kilo kwijt !

  Het is vol te houden, maar wel erg zwaar. Wat ik het lastigste vind, is dat je alleen maar water mag drinken…. Ik drink normaal liters thee en dat mag dus niet…. Maar goed, het resultaat mag er zijn !

  Ook had ik de eerste twee dagen knallende hoofdpijn, maar dit is waarschijnlijk een afkick verschijnsel omdat ik zoveel thee dronk….

  Tot zover mijn update !

  Slanke groet (!)

  Willemijn.

 11. Dag 2: echt alleen maar rijst gegeten en water gedronken. Ik vind het wel erg moeilijk. Voornamelijk s’avonds voor tv. Maar het loont nu al! gewicht vandaag: 62,6. al 1 kilo lichter dus!

 12. Dag 4; de 3 dagen rijst zitten erop. in totaal nu 1,75 kilo kwijt.gewicht nu dus; 61,85. ik had eigenlijk meer kilo verlies verwacht aangezien ik echt niet gefoeteld heb. Vandaag begin ik met de kip. gegrild, zonder olie of boter uiteraard. misschien dat de kilo’s er de komende dagen dan af vliegen???

 13. Is er ook een voorkeur voor de rijst? Ik ben vandaag begonnen en ik at vanochtend gewoon witte rijst. Welke rijst is het meest geschikt voor dit dieet?
  Groetjes

 14. De eerste 2 dagen heb ik uiteraard alleen rijst gegeten en water gedroken, en dat loonde want ik ben 3 kilo kwijtgeraakt na 2dagen! Ben heel trots vandaag begint de kip3daagse

 15. Hallo iedereen,

  Zijn er mensen die de gewenste resultaten behaald hebben? Zo ja, hoeveel zijn jullie dan afgevallen? Ikzelf ben niet echt een doorbijter, dus ik vraag me af of de laatste 3 dagen op appels leven wel haalbaar is. Wat denken jullie? Is dit een aan te raden dieet?

 16. Hallo iedereen

  Ik laat even weten dat ik nu het voor de 2de keer deze dieet aan het doen ben. Vorige keer was ik 6 kg afgevallen, maar na een week was ik het terug bijgekomen en nog een beetje meer.

  ben nu terug bezig ben aan dag 4 en ben 2kg afgevallen, ik heb 3dagen strikt alleen maar rijst gegeten en kip eet ik ni graag dus heb ik vandaag appels gegeten. Ik drink amper 1L water. kan da de probleem zijn da ik minder vermager? want ik sport ook voldoende

 17. Hallo Ani ,

  Na een weekje waren de kilo’s terug? Had je toen nog evenveel beweging en at je gezonder?
  Ik ben nu aan mijn eerste dag bezig en heb het al moeilijk. Ik vraag me af of je geen wortel of rijstwafel als ‘tussendoortje’ mag eten? In tegenstelling tot jou, drink ik wel héél veel water waardoor ik voortdurend naar het toilet moet.

  Heel veel succes in ieder geval ,
  laat nog iets weten hoe het gaat! ;-)

  Veerle

 18. Hallo,

  Ik ben allergisch voor kip & rijst.
  Kan ik ook de eerste 3 dagen bijv. volkoren beschuitjes eten plaats van rijst ?
  En dan de volgende 3 dagen bijv. krentenbollen eten plaats van kip ?
  Maar dan wel de laatste 3 dagen appels te eten ?

  Groetjes Aniek.

 19. Hey,

  Ik ben nu één dag bezig met dit dieet, zit nu op 90 kilo. Heb momenteel ongeveer 5 kilo overgewicht. Dus ik hoop dat ik het met dit dieet over 9 dagen eraf heb.
  Zelf drink ik ook nog koffie tussendoor, gewoon zwart zonder suiker en melk. Enig idee of dat goed is?

  Groetjes, Thomas.

 20. Hallo,

  Wie heeft er goeie ervaringen met dieet, wil graag 6 kilo afvallen.
  Doe nu weightcare shakes voor overdag maar moet even een speurt maken.

  Wat zijn jullie ervaringen.

  Groetjes Kirsten

Leave a Comment