Adverteren

Adverteren op DieetBlog.com biedt unieke mogelijkheden om uw bedrijf te profileren en uw producten en/of uw diensten aan te bieden aan onze bezoekers. De bezoekers van DieetBlog.com zijn geïnteresseerd in dieetproducten, afvallen, voeding en lichaamsbeweging.

Prijzen en mogelijkheden
Dit zijn enkele standaard advertentie mogelijkheden:

Textlink – Een textlink advertentie wordt boven de vouw geplaatst op elke pagina van DieetBlog.com. Naast het woord of de woorden van de link kunt u ongeveer tien woorden met een beschrijving toevoegen. De kosten van een textlink zijn per maand €150,-.

Uitgebreide product- of boekrecensies – Als u een boek heeft geschreven over een onderwerp die de bezoekers van DieetBlog.com zal aanspreken of een product op de markt heeft gebracht voor deze doelgroep, dan kunt u een recensie laten plaatsen op DieetBlog.com. Houdt er echter wel rekening mee dat een betaalde recensie niet automatisch inhoud dat de recensie gegarandeerd positief is. De kosten van een recensie zijn v.a. €350,- (eenmalig) en afhankelijk van het soort product.

Banners – Het is ook mogelijk om een klassieke banner te laten plaatsen op Afvallen-weblog.nl. Diverse standaard formaten kunnen in overleg worden geplaatst op diverse locaties, mits deze niet storend zijn, knipperen en/of animeren. De kosten van een banner zijn v.a. €250,- per maand.

Overige advertentievormen in overleg. Vermindering van het aantal advertenties van advertentienetwerken zoals Google Adsense is tevens bespreekbaar.

Het is mogelijk om hoge kortingen te krijgen indien u voor een langere periode advertentieruimte inkoopt. Hoe langer de periode, hoe meer korting u krijgt.

Alle bedragen zijn exclusief BTW en dienen vooraf betaald te worden.

Wilt u meer informatie over adverteren op DieetBlog.com? Stuur dan een e-mail naar sales@dieetblog.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Leave a Comment