De gezonde manier om snel af te vallen

Iedereen die wil afvallen wil ook dat het zo snel mogelijk gaat. Er is niemand die zegt dat hij of zij over enkele jaren verspreid wat pondjes wil afvallen. Helaas blijkt uit de statistieken dat de meeste mensen niet alleen niet afvallen maar vaak ook nog eens zwaarder worden. Nog zorgwekkender zijn de gevolgen voor de gezondheid die dit jojo effect met zich meebrengt.

Gezond afvallen: een gevarieerd dieet

De echte sleutel tot gezond afvallen is het kiezen van een gevarieerd dieet. Dit lijkt misschien niet zo sexy als het trendy Mediterrane dieet dat belooft dat je zonder blikken of blozen je friet kunt drenken in de olijfolie om vet te verbranden. Dit werkt uiteraard niet en iedereen voelt ook wel aan dat zo’n benadering niet alleen ongezond kan zijn maar dat ze ook niet werkt zoals wordt beloofd.

Gezond afvallen: kies de methode die jij vol kunt houden

Een veilige afslankmethode kiezen is niet zo moeilijk. Als je echt wil slagen in het bereiken van je ideale gewicht moet je kijken waar anderen succes mee boeken en dan volg je hun voorbeeld. Op basis van dit gegeven zul je waarschijnlijk denken aan Sonja Bakker. Er zijn tienduizenden mensen in Nederland die zweren bij haar methode en er ook daadwerkelijk resultaten mee boeken. Is Sonja Bakker ook de juiste afslankmethode voor jou? Dat is iets wat je alleen zelf kunt bepalen, misschien gebruik je liever een andere methode. Als je maar je gezonde verstand gebruikt en niet kiest voor een eenzijdig dieet waarbij je alleen vetten, eiwitten of koolhydraten eet.

Leave a Comment