De snelste manier om buikvet kwijt te raken

Als je dit leest vraag je je waarschijnlijk af wat de snelste manier is om van je buikvet af te komen. En als het even kan zonder jezelf uit te hongeren. We kunnen je nu al vertellen dat je door jezelf uit te hongeren je buik niet kwijtraakt. Dus als je hoofddoel is om een strakke en platte buik te kweken moet je geen hongerdieet gaan volgen. In plaats daarvan kun je beter verder lezen en ontdekken wat dan wel de snelste manier is.

De snelste manier om buikvet kwijt te raken is niet jezelf uithongeren

Je lichaam is ongelooflijk, het past zich constant aan aan veranderingen in je omgeving en leefwijze. Als je minder gaat eten, omdat je bv. een 1000 calorieën dieet volgt, gaat je lichaam niet op dezelfde manier verder met het verbranden van lichaamsvet. Wat er wel gebeurt is dat je vetverbranding wordt aangepast aan de hoeveelheid calorieën die je dagelijks binnenkrijgt. Dus minder calorieën betekent minder vetverbranding.

Het ‘geheim’ voor het snel kwijtraken van je buikvet

Zoals we hierboven al uitlegden zal je lichaam zich aanpassen aan de dagelijkse hoeveelheid calorieën die het binnenkrijgt. Dit effect kun je in je voordeel gebruiken in de vorm van ‘calorie shifting’. Dit houdt in dat de calorieën die je binnenkrijgt gebruikt worden als brandstof en tegelijkertijd je stofwisseling aanzetten om te blijven werken, in tegenstelling tot een hongerdieet.
Dit is het eerste dieet dat echt gebruik maakt van de natuurlijke functie van het lichaam om voorgoed van je lichaamsvet af te komen. Bij dit dieet is geen sprake van het jojo effect zoals bij de meeste andere diëten wel het geval is. Door het veel minder eten draait je stofwisseling op een zeer laag niveau, dus als je weer normaal gaat eten vliegen de kilo’s er aan. Sommige poeder -en shakediëten, dieetclubs of dieetsites op abonnementbasis raden aan om altijd lid te blijven en hun producten te kopen. Dat is omdat de kans dat je aankomt als je stopt aardig groot is. Door het calorie-shifting dieet word je stofwisseling getraind om meer calorieën te verbranden, zelfs tot weken na het dieet. Dus als je je afvraagt hoe je het snelst van je buikvet kunt afkomen kan het calorie-shifting dieet voor jou het antwoord zijn.

1 thought on “De snelste manier om buikvet kwijt te raken

Leave a Comment