Hilarisch, de Hawaii Chair uit de VS

Dit is waarschijnlijk het domste en meest hilarische Amerikaanse work-out apparaat ooit. De Hawaii Chair claimt dat het een complete vetverbrandende areobics work-out levert. Als je de commercial bekijkt zul je zien dat de mensen moeite hebben hun lach in te houden.

Hawaii Chair Wat is het?

Hawaii Chair: $129.95 bij gadgetuniverse.com

Wat doet de Hawaii Chair?

Verfraaien en versterken van het lichaam en het laat het overtollige vet rond de middel en op de buik verdwijnen. Volgens de producent zal de stoel ook de bloedcirculatie bevorderen en aambeien doen verdwijnen.

Hoe werkt de Hawaii Chair?

Het is gedeeltelijk een ritje in een achtbaan, voor een gedeelte heftig kantoormeubilair en hij ziet er op het eerste gezicht redelijk solide uit. Maar als je dan op het ‘on’ knopje drukt wordt het allemaal erg belachelijk. Het is een beetje te verglijken met de mechanische stier die je vroeger wel eens zag. In de laagste stand voelt de Hawai Chair als een roeiboot in een storm. In de hoogste stand slaat de stoel in de rondte, hij springt omhoog, kruit door het kantoor en staat te stampen als een bezetene. Na de work-out heb je in ieder geval blauwe heupen. Het voelde nooit echt of de hula werd gedaan.

Werkt de Hawaii Chair?

Kijk het filmpje en oordeel zelf. Als hij al zou doen wat hij zegt dat hij doet, denken we niet dat je collega’s er blij mee zullen zijn.

Leave a Comment