Hoe krijg je een wasbordje

Het is niet ingewikkeld, en het gaat ook niet supersnel. Maar met flink wat inzet en zweet kan ook jij een wasbordje hebben.

Krijg een wasbordje Stap 1.

Eet organisch voedsel met weinig calorieën. Verminder je vetpercentage tot 9% voor mannen en 13% voor vrouwen door organisch eten te kiezen met weinig vet en vrij van gifstoffen die te vinden zijn in de commercieel gekweekte producten. Deze producten geven je de optimale voedingsstoffen die je nodig hebt om af te slanken en je buikspieren sterk te krijgen.

Krijg een wasbordje Stap 2.

Doe intensieve buikspieroefeningen, inclusief squats, sit-ups, omgekeerde curls, crunches en roeioefeningen. Al deze oefeningen geven vorm aan je buikspieren.

Krijg een wasbordje Stap 3.

Ga 3 tot 4 keer per week naar de sportschool en doe dit 30 tot 40 minuten per keer. Doe steeds 2 tot 3 sets van 12 tot 16 herhalingen.

Krijg een wasbordje Stap 4.

Train op 60% van je maximale hartslag. Om deze te bepalen trek je je leeftijd af van 220. Gebruik een hartslagmeter om dit ritme zo lang mogelijk vast te houden.

Krijg een wasbordje Stap 5.<

Drink veel water. Houd ongeveer 2 liter per dag aan, als het warm is of je hebt veel gezweten drink dan meer. De chemische reacties in je lichaam zijn afhankelijk van water. Als je uitdroogt begint je lichaam water in de verschillende lichaamsweefsels op te slaan waardoor je een opgebalzen lijf krijgt.

Leave a Comment