Hoe val je snel af

Of je nou een man bent of een vrouw, de kans is groot dat je wilt weten hoe je snel kunt afvallen. Er is een geheime formule voor toch? Fout! Snel afslanken draait vooral om 2 dingen: vastberadenheid en het hebben van een goed plan. Zo simpel is het echt. Veel te vaak denken mensen dat ze al hun vrije tijd op de sportschool moeten doorbrengen. Uren achter elkaar sit-ups doen, op de hometrainer zitten en veel afzien om snel te kunnen afvallen. Gelukkig is het snel afslanken in werkelijkheid minder erg. Het eerste wat je moet weten is dat je door het doen van buikspieroefeningen niet zult afvallen. Je buikspieren zullen wel sterker worden maar als er een vetlaag overheen blijft zitten zul je nooit een strakke buik krijgen.

Hoe val je snel af op je buik

Om de resultaten van buikspieroefeningen te doen zul je toch eerst eerst je buikvet moeten zien kwijt te raken. De simpelste manier is door op dieet te gaan, maar niet zomaar een dieet. Het moet er een zijn die niet te ingewikkeld is en vooral een die je zonder al te veel moeite vol kunt houden. Er zijn duizenden diëten die allemaal min of meer zeggen dat je je voorraadkast en koelkast moet leegruimen. Erger is misschien nog wel dat je daarna naar de supermarkt wordt gestuurd om voor honderden euro’s voedsel in te slaan, voor 1 week.

Hoe val je snel af

Een van de meest effectieve manieren om snel af te vallen is duurtraining zoals lopen of fietsen en minder eten van datgene wat je al in huis hebt. Je lichaam is meestal een creatie van je gewoontes, dus een het introduceren van nieuwe gewoontes is vaak het enige wat nodig om de gewenste resultaten te behalen.

Beste combinatie voor snel afvallen

Als je zoekt naar de meest geschikte combinatie van dieet en beweging is het vooral belangrijk dat het niet te moeilijk is. En dan bedoelen we dat het goed is vol te houden, zowel qua hongergevoel als koken en bereiding. Als het dieet een andere levensstijl eist moet je zeker weten dat je er achter staat anders ga je het gegarandeerd niet volhouden. Je zou dus al deze zaken op een rijtje moeten hebben voor je begint aan je dieet en afslankstrategie. Als je van te voren weet waar je aan begint en eerlijk bent tegen jezelf is de kans van slagen vele malen groter.

4 thoughts on “Hoe val je snel af

  1. Het is inderdaad niet zo moeilijk om snel af te vallen, je moet alleen even die knop omdraaien, meer gaan bewegen en vooral gezonder gaan eten.
    Dieeten hoeft echt niet hoor.

  2. Inderdaad afvallen gaat om wilskracht, maar als het je zwakke plek is, kan het toch lastig zijn.
    Dieeten hoeft niet maar ja moet wel consequent zijn. Ik heb een persoonlijke coach die mij begeleid bij het afvallen en trainen in warmtecabines, dat gaat lekker snel!

  3. Hallo, ik ben al een tijd bezig met afvallen, ik ben pas 18 jaar maar heb al slappe buikspieren en geen strak lichaam. Ik zou ong. 5 kilo willen afvallen maar ik ben al een paar maanden bezig. ik denk al 3 jaar geen frisdrank meer ( zoals cola, ice tea, sinas etc) en dat scheelt al een hoop! Ik drink veel groene thee en eet regelmatig en snoep niet. zelfs in het weekend of op verjaardagen vind ik het niet moeilijk om iets te laten staan en als ik toch iets wil pakken dan pak ik het gezondste wat op tafel staat. Friet bakken wij in plantadigt olie en we pakken ook vlees in alleen olie.ik weet inmiddels al wat je mag eten en wat je beter kan laten staan, maar nou is het probleem dat ik helemaal niet afval. ik blijf steeds op hetzelfde gewicht, wat ik ook doe, zoals meer lopen, minder eten, veel water drinken, het helpt niet. misschien omdat ik al meerdere pogingen heb gedaan om af te vallen ( dit is niet de 1e keer dat ik echt bezig ben met afvallen) of dat ik toch iets verkeerds toe? ik sport niet zo heel veel. zo’n 1x in de week. helaas heeft dit allen geen effect. nou was uiteindelijk mijn vraag of iemand mij kan adviseren??

    groetjes vrouw 18.

  4. Ik denk dat als je wilt afvallen je eerst je levenswijze zult moeten veranderen. Als je gezonder gaat leven kom je vanzelf op je streef gewicht. Om je levenswijze te veranderen moet je echter mentaal sterk zijn. Naar mijn mening is dat de sleutel tot suc6 alsje wilt afvallen

Leave a Comment