In 2050 zijn alle Amerikanen te dikAfslank Medicijn Alli kopen
Makkelijker en Sneller Afvallen kan met Alli
Dit Medicijn is nu te koop bij Online ApotheekOrlistat 60mg Afslank Medicatie
Orlistat 60 mg helpt bij het afvallen
Nu verkrijgbaar bij de Online ApotheekSneller Afvallen met XL-S
Dit middel vermindert de Opname van calorieen
Nu bij de onine Apotheek verkrijgbaar


Als de trend van de afgelopen 30 jaar zich voortzet is het mogelijk dat 40 jaar van nu elke Amerikaan overgewicht heeft. Dit zijn de verwachtingen van een continu lopend onderzoek naar overgewicht en obesitas. Het is een staatsonderzoek en wordt dus gefinancierd door de Amerikaanse overheid.

Nu is al 66% te dik

Dit klinkt nogal alarmerend, of onmogelijk. De onderzoekers zeggen dat het nooit 100% zal zijn maar dat elke stijgende trend in dit verband verontrustend is. Op dit moment heeft al tweederde van de Amerikanen overgewicht. Genetisch en fysiologisch gezien is het onmogelijk dat echt alle Amerikanen overgewicht hebben. Maar met de huidige cijfers en groei lijkt bijna niets meer onmogelijk. Van sommige bevolkingsgroepen, zoals zwarte Amerikaanse vrouwen, heeft al 78% overgewicht of obesitas.
De problemen zullen naar verwachting het meest voorkomen bij zwarte en Mexicaanse Amerikanen. De conclusies uit het onderzoek voorspellen zelfs dat in 2034 al alle zwarte Amerikaans vrouwen en 90% van de Mexicaans-Amerikaanse vrouwen overgewicht zullen hebben. Dit alles rest uiteraard op aannames, gebaseerd op onderzoeksresultaten van meer dan 30 jaar. Het is onmogelijk om de toekomst te voorspellen. De voorspellingen zijn dan ook vooral bedoeld als waarschuwing om bewustheid te creëren van de huidige problematiek.

Stijgende gezondheidszorgkosten door overgewicht

Als de voorspellingen waarheid worden ontstaan er nog meer problemen. Het onderzoek doet schattingen voor stijgende gezondheidszorgkosten tot wel $ 957 miljard per jaar in 2030 alleen al voor problemen door overgewicht. Oplossingen lijken moeilijk te bedenken. De overheid bemoeit zich nu al steeds vaker met ongezond voedsel en gaat dit in de toekomst op grotere schaal doen.

Reageer »

Je moet ingelogd zijn om te reageren.