Nog snel slank voor je vakantie

Het is ondertussen al weer juni en je voornemen om voor de vakantie fit en slank te zijn is weer op de lange baan geschoven. Maakt niet uit, er is nog hoop. Het belangrijkste wat je nodig zult hebben om nog wat kilo’s af te vallen is staartlastigheid en doorzettingsvermogen. We geven je 6 tips om nog voor je vakantie het overtollige vet kwijt te raken en wat strakker te worden.

Wat je nodig zal hebben:

  • Standvastigheid
  • Fitness DVD’s
  • Water
  • Een dagelijks menu
  • Gezond eten
  • Foto’s en plaatjes om je te motiveren

Snel slank Tip 1: Trainen

Het eerste en belangrijkste wat je moet gaan doen deze weken is bewegen, bewegen en bewegen! Het is de meest effectieve manier om overtollig vet te verbranden en je lichaam klaar te stomen voor je zwemkleding. En je wil natuurlijk niet alleen afvallen, je wil ook verschillende gedeeltes van je lichaam strak hebben toch? Doe vooral veel intervaltraining om vet te verbranden. Daarnaast doe om de dag wat krachttraining.

Snel slank Tip 2: Koop fitness DVD’s

Ga naar de winkel en koop 3 fitness DVD’s of bestel ze via bol.com ofzo. Ze zijn er vanaf zo’n 5 euro. Als je verschillende hebt raak je niet zo snel verveeld en zul je langer gemotiveerd blijven. Zoek naar 3 verschillende soorten DVD’s, zoals Fitness, steps en pilates.

Snel slank Tip 3: Plan je eten

Maak een menu voor elke dag. Plan een gezond ontbijt, dan een stuk fruit als snack, dan een gevarieerde lunch, daarna weer een snack (ontbijtkoek of handvol amandelen bv) en dan je avondeten. Als je plant wat je die dag gaat eten zal je het ook makkelijker vinden je daaraan te houden.

Snel slank Tip 4: Drink veel water

Water is je beste vriend. Drink op zijnminst 8 glazen water per dag bovenop je normale vochtconsumptie.

Snel slank Tip 5: Houd je vakantie in gedachten

Bedenk steeds waar je het voor doet. Dit is echt een van de beste motivatiemethodes. Je kunt het effect versterken door op de nodige plaatsen wat plaatjes op te hangen. Denk aan bij de spiegel, hometrainer, tv, koelkast enz.

Snel slank Tip 6: Denk jezelf slank

Heb plezier in het trainen en afslanken. Als je eenmaal je eerste kilo’s ziet verdwijnen raak je echt steeds gemotiveerder. Stel jezelf voor dat je al op je streefgewicht bent of je dat lichaam al hebt waar je naartoe traint.

Leave a Comment