Online Alli bestellen

Alli is een voedingssupplement dat kan helpen bij het afvallen. Het product wordt ontwikkeld en geproduceerd door de grote medicijnfabrikant GlaxoSmithKline. De Alli dieetpil is goedgekeurd door de Europese Unie en is zonder doktersrecept verkrijgbaar bij de apotheek. Alli dieetpillen kunnen gekocht worden bij deze officiële Nederlandse online apotheek in een verpakking van 84 capsules van 60 mg voor € 58,95. Alli zou effectiever moeten zijn als het gebruikt wordt in combinatie met een gezond dieet en regelmatige beweging. Volgens de officiële Alli website kan “de werking van Alli je helpen om 50% meer gewicht te verliezen dan met diëten alleen”.

De werkzame stof in Alli wordt Orlistat (of Xenical) genoemd. Dat is een afslankmedicijn wat normaal gesproken alleen op doktersrecept wordt gegeven. Alli doelt op het minimaliseren van de opname van vet door het lichaam (25% van het geconsumeerde vet). Enkele mogelijke bijwerkingen die kunnen voorkomen zijn vitaminegebrek, diarree en overmatige winderigheid. Alli zou werken door het beïnvloeden van het afbraakproces van triglyceriden in het lichaam door het blokkeren van een enzym in de alvleesklier. Dit proces voorkomt de opname van vetten. De Alli capsules zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen met overgewicht.

Is Alli veilig?

Alli in in principe een minder sterke variant van het medicijn op recept Orlistat (Xenical). De dosis van Alli is ongeveer de helft van Orlistat. Volgens de experts laag genoeg voor acceptabele risico’s. En daarom mag het worden verkocht zonder doktersrecept. Volgens een persbericht van GlaxoSmithKline wordt de veiligheid en efficiency van Orlistat ondersteund door meer dan 100 klinische studies. Waaronder het 4 jaar durende XENDOS proeftraject, de langste studie ooit uitgevoerd voor een afslankmedicijn. Al meer dab 22 miljoen mensen hebben Orlistat gebruikt.

Samenstelling van Alli

Orlistat 60 mg, FD&C Blauw 2, Eetbare Inkt, Gelatine, Ijzeroxide, microcrystalline cellulose, Povidon, Natriumdodecylsulfaat, sodium zetmeel glycolaat, Talk and Titanium Dioxide.

Alli productkenmerken

Alli is een afslanksupplement in capsulevorm en is in heel Nederland verkrijgbaar bij uw eigen apotheek of bij de online apotheek. Dit medicijn zou de opname van vet met 25% verminderen zodat de gebruiker minder calorieën binnenkrijgt van hetgeen wat hij of zij eet. Het hoofdingrediënt van de pillen is Orlistat (Xenical). Alli is bedoeld voor volwassen mannen en vrouwen en moet dagelijks met water worden ingenomen. En zoals bij de meeste van dit soort pillen wordt een gezond dieet en voldoende beweging aangeraden.

Pluspunten van Alli

Verkrijgbaar voor mannen en vrouwen met overgewicht.
Geen doktersrecept nodig.
Goedgekeurd door de EU.
Veilig en makkelijk te koop bij de online apotheek.

Minpunten van Alli

Op de officiële Alli website zijn geen gebruikerservaringen te vinden.
Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor enkele ingrediënten.
Er zijn geen gratis testproducten beschikbaar.
Het gebruiken van Alli kan resulteren in een vitaminegebrek.

Conclusie ver Alli

In tegenstelling tot veel andere afslankproducten is Alli wel door de EU goedgekeurd. Dit zou veel mensen wel eens kunnen over halen om de pillen te gaan gebruiken. Ze zijn immers veilig bevonden. Maar waarschijnlijk zouden er meer mensen het product gaan gebruiken als er op de Alli website gebruikerservaringen -en foto’s zouden staan. En misschien zelfs een ‘niet goed geld terug’ actie. En eigenlijk zou het toch beter zijn als je eerst met je arts zou overleggen alvorens de capsules te gaan gebruiken. Zodoende kun je meer te weten komen over de bijwerkingen van Alli.

Alli online bestellen

Alli 60 mg is zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar. Je kunt ze ook online bestellen. Maar let goed op. Er zijn veel onbetrouwbare sites. Kies niet direct de goedkoopste. Vaak worden hier nepproducten verkocht waarvan de ingrediënten en de effecten onbekend zijn. Als je ze bij een officiële en veilige apotheek wilt bestellen raden we je aan om gebruik te maken van deze online apotheek.

1 thought on “Online Alli bestellen

  1. Het klopt dat je dit eigenlijk voor altijd moet gaan gebruiken want op het moment dat je ermee stopt zijn die vetcellen net een ballon, tenminste bij mij. Ik las op een andere site dat er inderdaad staat dat “mocht u weer aankomen dan is het mogelijk dat u in de toekomst weer alli moet gaan gebruiken. Maar anderzijds dwingt dit middel je wel tot een beter dieet (vetarm) dat is ook wel goed lijkt me.

Leave a Comment