Snel Afvallen in de beauty salon

Een andere manier van afslanken is door beauty behandelingen, speciaal ontwikkeld voor het snel afvallen en verminderen van je omvang in centimeters. Bij het bezoeken van een spa, sauna of wellness kliniek die afslankbehandelingen aanbiedt kun je vaak keizen uit verschillende soorten behandelingen die je helpen bij het snel afvallen, minder opgeblazen te zijn, een strakkere huid te krijgen of het verminderen van het vocht dat je vasthoudt. Al de voorgenoemde methoden leveren een tijdelijk resultaat van minder kilo’s op maar de resultaten zijn in de meeste gevallen wel direct merkbaar en dat zonder dieet en/of extra beweging.

1. Body wrap met mineralen

Van sommige body wraps met mineralen wordt beweerd dat ze je omvang wel 10 tot 30cm kunnen laten krimpen. Bij dit proces krijg je meestal eerst een cleanse, gebaseerd op mineralen, die je lichaam zou moeten ontgiften waardoor je gewicht verliest, cellulitis vermindert (vet aan de oppervlakte) en je huid strakker maakt. En al deze voordelen zouden vrijwel gelijk na de behandeling merkbaar moeten zijn.

2. Body wrap met Lipasen

Body wraps met Lipasen zijn een methode voor snel afslanken bestaande uit 2 stappen. Ten eerste wordt je gewrapt met een Lipasen oplossing met als doel om van vet aan de oppervlakte van de huid af te komen. Ten tweede krijg je een wrap met mineralen die je huid strakker en gladder zou moeten maken.

3. Body wrap met kruiden

Een body wrap met kruiden is nog een mogelijke optie die wordt aangeboden door verschillende wellness centra. Deze behandeling zou helpen bij het kwijtraken van centimeters op probleemgebieden. Dit resultaat moet tot uiting komen door het strakker maken van de huid, het verminderen van cellulitis en striae en snel afvallen.

4. Hete body wrap

De op hitte gebaseerde body wraps zijn een bekendere wellness behandeling, ontworpen om zowel je lichaam te ontgiften als je huid strakker te maken. De hitte en de massage moeten de circulatie bevorderen en daarmee je lichaam helpen bij het snel een aantal kilo afvallen.

5. Bezoek de sauna

Door het zweten in een sauna kun je tot bijna een halve liter vocht kwijtraken in slechts 15 minuten. Je moet echter wel voldoende water drinken na een sauna bezoek om je vochtbalans weer op peil te brengen. Het is dus meer een ontgifting dan een afslankmethode. Je zou je sauna bezoekjes moeten beperken tot 15 a 20 minuten per dag. Kinderen of mensen met een hoge bloedruk of hartproblemen zouden sowieso niet naar de sauna moeten gaan.

6. Klysma

Bij sommige spa’s kun je een klysma laten zetten. Hierbij worden je darmen gespoeld met grote hoeveelheden lauw water. Ongeveer 15 minuten later krijg je een hevige aandrang, waarna het water en ontlasting naar buiten komen en de darmen schoon zou moeten zijn. Deze methode zou vooral goed kunnen werken bij mensen die last hebben van een opgeblazen gevoel, gasvorming of verstopping. Als dat het geval is zal snel afvallen mogelijk zijn.

7. Liposuctie

Met liposuctie kun je zeer snel veel kilo’s afvallen. Liposuctie is echter een chirurchische ingreep speciaal bedoeld voor het wegnemen van overtollig vet. Vooral bedoeld voor mensen waarbij het vet zich op enkele plaatsen op het lichaam concentreert maar verder een relatief gezond gewicht hebben. En omdat het een chirurgische ingreep is gaan er risico’s mee gepaard en zou het alleen door gecertificeerde klinieken uitgevoerd moeten worden.

Reageer »

Je moet ingelogd zijn om te reageren.