Snel afvallen met deze algemene tips

Leren over snel afvallen houdt onder andere in dat er verschillende methodes zijn die niet op de langere termijn werken, zoals zogenaamde crash diëten. Maar er zijn wel manieren om het afvallen te versnellen en je in het begin op stoom te brengen.Als je snel wil afvallen maakt het veel uit wat je eet. De beste, en meest voor de hand liggende methode, is door producten te eten en drinken die minder vet en belangrijker: minder calorieën bevatten.
Als je streng op dieet staat kan het voorkomen dat je niet alle vitaminen binnenkrijgt die je nodig hebt. Het is daarom aan te raden elke dag een multi-vitaminepil te nemen. Maar als je die nodig hebt is je dieet waarschijnlijk niet uitgebalanceerd genoeg of is het een crash dieet. Je kunt dan dus beter je dieet herzien. Je zou kunnen overwegen om de eerste 2 of 3 weken van je dieet wel een zeer streng dieet te volgen en daarna overstappen op een dieet wat gericht is op de langere termijn.

Snel afvallen Tip 1:

Onthoud 1 ding: 5 kg. afvallen gebeurt echt niet tijdens een nachtje slapen. Daarom is de enige echte sleutel tot succes: volhouden! Als jij niet volhoudt zal geen enkel dieet, of ‘geheime afslankformule’ werken. Je zult in de eerste periode misschien wel snel afvallen, maar dit is vooral vocht. Na de eerste dagen neemt het tempo van afvallen af. En zwaarder mensen vallen sneller af dan mensen met maar enkele kilo’s overgewicht.

Snel afvallen Tip 2:

Het belangrijkste is altijd dat je probeert gezond te blijven. Dus ook tijdens het afvallen. Dat kun je simpelweg doen door gevarieerd te eten met in je dieet producten als: eieren, vis, mager vlees, zeevruchten, groenten en fruit, noten, hüttenkäse en gevogelte. Drink zoveel water en thee als je wil. Magere melk mag ook. Probeer frisdranken en vruchtensappen zoveel mogelijk te vermijden. Zeker de niet light versies. Een light drankje op zijn tijd kan best, maar niet te veel want er zijn diëtisten die zeggen dat ze averechts kunnen werken.

Snel afvallen Tip 3:

Het bereiden van je eten doe je het beste zonder vet, boter of olie. Als het niet anders kan gebruik je olijfolie. Manieren om zonder vet te koken zijn bijvoorbeeld grillen of bereiding in de oven. Een goede anti-aanbakpan doet ook al veel.

Snel afvallen Tip 4:

Als je gezondheid niet optimaal is of lichamelijke klachten hebt zou je, alvorens te beginnen met welk dieet dan ook, beter eerst je huisarts bezoeken. Hij kan je verder helpen. Succes!

2 thoughts on “Snel afvallen met deze algemene tips

 1. Hallo allemaal…

  Ik ben afgelopen vrijdag met dit dieet begonnen….
  En het werkt….ben geen 5 kilo maar wel 3.5kg afgevallen….
  Maar ik heb dit aangepast…dus mijn dieet is niet zo zwaar….
  In de ochtend neem…
  Glaasje halfvolle melk…
  2 volkoren cracots

 2. Dat ging fout…ik was nog niet klaar…

  Ontbijt was dus…
  Glaasje halfvolle melk
  2cracots met gerookte zalm salade
  1mandarijn
  En daarnaast nog een kopje thee met scheutje honing

  Lunch…
  2cracots met gerookte zalm salade
  1ei
  1 mandarijn
  Kopje thee

  Diner…
  Groenten met kip/ groente met vlees…
  Bv…. Broccli…champions

  Tussendoortjes….
  Mandarijnen…
  Wortel…
  En zoveel mogelijk drinken…
  Water ….thee…groene thee

  Daarnaast beweeg ik ook..
  In de ochtend en avond op de hometrainer 10 tot 15 min steeds opbouwen..
  Ik heb ook de ab circle pro en ab twist…daarop doe ik 3keer setjes van 15 tot 20
  En ik loop nu naar mijn werk dat is ongeveer 1.5 km

  Ik ben zeer tevreden met dit resultaat

Leave a Comment