Snel afvallen

Wil je afvallen? Wil je de sleutel tot het snel en gezond kwijtraken van je overgewicht? Trekken die commercials met al die fitness apparaten en slanke lichamen je aan? Hier heb je de afslankgeheimen om af te vallen en om slank te blijven. De waarheid is dat het niet echt geheimen zijn en dat het zelfs voor de hand ligt. En omdat je misschien al verschillende mogelijkheden hebt overwogen, heb je misschien het voor de hand liggende over het hoofd gezien.

Er zijn 3 pilaren om succesvol af te vallen. En er is een vierde stap die je kan nemen als je wil. Hieronder volgen 2 stappen die nodig zijn om snel en efficiënt af te vallen. Tijdens het proces zal je gezonder worden en de kilo’s er in de toekomst af kunnen houden.

Snel afvallen Stap 1.

Je moet helemaal en voor 100% weker weten dat je af gaat vallen. In de meeste gevallen zal je lezen dat je een doel moet stellen. In werkelijkheid is het misschien nog wel meer. Het gestelde doel moet zo sterk in je bewustzijn aanwezig zijn dat het al je andere ‘programma’s’ overschrijft. Voor de nabije toekomst zal dit je rode draad worden in het dagelijkse leven. Het is simpelweg niet genoeg om alleen je ideale gewicht op te schrijven of foto’s van mooie lichamen te bekijken. Ghandi verwees hiernaar als een soort van persoonlijke gelofte of eed aan jezelf. In welke mate je het waar gaat maken hangt helemaal af van hoezeer je toegewijd bent. Als je deze eerste stap onder de knie hebt zal al het andere wat je doet je veel en veel makkelijker naar je doel brengen.

Snel afvallen Stap 2.

Alleen een dieet volgen of meer bewegen werkt niet. Je zal heel je levensstijl om moeten gooien aangezien je huidige levensstijl je heeft gemaakt tot wat je nu bent en hoe je er nu uitziet. In principe zou je alle kant en klaar producten niet moeten eten. Maar alleen versproducten zonder toevoegingen zoals granen, bonen, groenten, fruit, noten en vlees. Je hoeft echt niet te gaan leven als een monnik. Waar het om gaat is dat je gewicht en gezondheid in direct verband staan met wat en hoeveel je eet. Het tweede ‘geheim’ is dus om liever niet op dieet te gaan maar om je levensstijl te veranderen met daarbij je dagelijkse dieet. Als je hier eenmaal mee begint zal je gaan afvallen en je zal je zeer zeker gezonder gaan en blijven voelen zonder verder enige inspanning.

Snel afvallen Stap 3.

Voor het geval je het niet nog niet hebt, stel een dagelijks bewegingsprogramma op. Dit hoeft niet moeilijk of onplezierig te zijn. Zoek gewoon iets wat je leuk vindt en doe het elke dag een uur lang (iets met beweging uiteraard). Of als je meerdere dingen doet, wissel dan dagelijks af. Als je maar elke dag iets doet. Beweging zal meer doen dan alleen je overgewicht verminderen. Als je dagelijks voldoende beweegt zul je zien dat je vrolijker wordt en meer energie zal krijgen. En dit resulteert weer in het makkelijker kwijt raken van overgewicht.

Snel afvallen geheimen

Dat zijn wel zo’n beetje de ‘snel afvallen geheimen’. Als je je afslankprogramma een extra duwtje wil geven bij de start kun je nog overwegen om een plantaardig afslankmiddel te gebruiken. Sommige, niet allemaal dus, natuurlijke afslankmiddelen worden samengesteld uit kruiden en plantenextracten. Er zijn producten bij die erg effectief kunnen zijn naast een doordacht afslankprogramma. De natuurlijke afvalpillen of poeders kunne een goed manier zijn om resultaten te zien. Omdat de juiste natuurlijke dieetproducten mild zijn hebben ze meestal geen slechte bijwerkingen.
En als laatste, het grootste geheim van allemaal. Begrijpen wat je net hebt gelezen is niet genoeg. Je moet je focussen en actie ondernemen! Eigenlijk komt het allemaal neer op prioriteiten stellen. In andere woorden: hoe belangrijk is dit voor jou?

Leave a Comment