Snel en simpel dieet

Dit is een dieet voor mensen die snel willen afvallen maar er niet teveel speciale dingen voor willen doen. Er is niets moeilijks aan en er zijn geen speciale kookkunsten voor nodig. Als je nu 2 minuten de moeite neemt om dit dieet door te nemen weet je hoe je makkelijk en effectief wat kilo’s kunt kwijt raken.

Snel en simpel dieet tip 1.

Eet elke dag voor elke maaltijd minstens één kop soep en een salade. Soep en salade vullen de maag en bevatten relatief weinig calorieën. Kies liever voor heldere soepen omdat gebonden soepen vaak veel meer calorieën bevatten. Omdat je maag al goed gevuld is eet je tijdens de hoofdmaaltijd minder omdat je eerder voldaan bent. Lijkt simpel en dat is het ook.

Snel en simpel dieet tip 2.

Eet linzen en zwarte bonen als bijgerecht of ingrediënt. Dit zijn 2 super-dieet-producten. Ze zitten bomvol vezels en eiwittenen ze zijn nog goedkoop ook. Deze twee producten zijn erg voedzaam en je zit er dan ook snel vol van. Probeer echt elke dag een portie van elk te eten. Ze verminderen je hongergevoel en ze helpen ook nog eens bij het afvallen.

Snel en simpel dieet tip 3.

Snacks om mee af te vallen. Dit soort snacks bevatten veel vezels of veel eiwitten. Dus niet de ongezonde tussendoortjes die vol suiker en simpele koolhydraten zitten. De beste keuzes zijn appels, peren, kwark of yoghurt. Ook andere fruitsoorten zijn goed. Maar eet niet te veel bananen. Je kunt zo veel varieren waardoor de snacks niet hoeven te gaan vervelen.

Leave a Comment