Snelle manieren om af te vallen

We geven je verschillende snelle manieren om af te vallen met de “Buik Shock” methode. Deze methode helpt als snel afvallen gewenst is. Je zou verschillende manieren moeten combineren om je buikvet een shock te geven: dieet, supplementen en cardio training. De beste combinatie wordt hieronder gegeven.

Snel afvallen manier 1: Kokosolie

Alleen al door kokosolie te gebruiken zijn veel mensen al 2-3 kg. afgevallen binnen 10 tot 13 dagen. Maar niet iedereen lijkt hiermee af te vallen. Gezien het aantel mensen waar het wel bij werkt is het het proberen waard, het is immers niet duur (+/- €15 per liter). De bedoeling is dat je 2 maal daags 1 eetlepel kokosolie op een lege maag neemt, tussen de maaltijden door.

Snel afvallen manier 2: Dieet met bonen, broccoli en bloemkool

Eet elke dag 1 blik zwarte bonen en 400 gram broccoli of bloemkool. Ze zitten vol met vezels en zijn lekker goedkoop. Je krijgt en houdt er lang een vol gevoel van terwijl je maar weinig calorieën binnen krijgt. Het beste zou zijn als je zowel bij het ontbijt als de lunch een half blik zwarte bonen zou eten. Dit geldt ook voor de broccoli of bloemkool, maar dan bij de lunch en het diner. Het lijkt misschien niet zo aantrekkelijk maar als je het 2 of 3 dagen volhoudt zul je versteld staan van de resultaten.

Snel afvallen manier 3: Vijf minuten Hindu Squat

Om het effect te maximaliseren zou je de oefening op een verhoogd tempo moeten doen. Het komt er op neer dat je zoveel mogelijk squats doet in 5 minuten. Het liefst non-stop. En als je het niet vol kunt houden kun je na elke 15 squats 15 seconden rusten. Het ideale doel is 100 squats of meer in 5 minuten. Maar vergis je niet, dit is een heel zware oefening. Maar het effect is geweldig. Motiveer jezelf, je zal moeten knokken om af te vallen, geef dus niet zomaar op als het zwaar wordt.

1 thought on “Snelle manieren om af te vallen

 1. Graag wil ik wat informatie toevoegen over afslanken.
  Er zijn heel veel methode,s om af te slanken,eigenlijk te veel.
  Er zijn ook te veel mensen die te dik zijn.
  Het aller belangrijkste van afvallen is: MEER BEWEGEN EN JE HERSENS TRAINEN.
  Hoe meer je beweegt,hoe meer je verbrand. Je hersens regelen je vetverbrandings hormonen.
  Maar deze hormonen zijn de weg kwijt door het verkeerd eetpatroon wat de mensen
  hebben ontwikkeld. Deze hormonen moeten worden gemanipuleerd,om zo weer
  een natuurlijke vet verbranding te verkrijgen.
  Eten en dik worden zit meestal tussen de oren.
  Niet iedereen kan er echt wat aan doen,als het echt in je genen zit,moet je er meer voor doen,maar iedereen kan Blijvend afslanken

  Veel succes gewenst.

Leave a Comment