Verhoog je potentie: 5 voedsel tips

De simpelste manier om je potentie te verhogen is door bepaalde dingen wel te eten en andere juist weer niet. Vaak werkt dit al, zodat dat je de blauwe pillen niet hoeft te kopen die je steeds weer worden aangeboden in je mailbox. Het is echt zo,net als bij atleten. Hun prestaties zijn ook in grote mate afhankelijk van hun dieet. Lees de volgende 5 potentieverhogende dieet tips en doe er je voordeel mee.

5 dieet tips om de potentie te verhogen (of om de impotentie te verminderen uiteraard)
Impotentie komt voort uit een tekort aan of geen bloedstroom,maar het is vaak op te lossen door de juiste dingen te eten die dichtgeslibde aderen rond het middenrif tegengaan.
En dan nu de tips:

Potentie verhogenTip 1.

Kies altijd voor verse en volkoren producten. Geen of in ieder geval zo min mogelijk kant -en klaar producten. Vermijd junk food, blikvoer en diepvriesproducten zo veel mogelijk.

Potentie verhogenTip 2.

Als je boodschappen gaat doen zorg dan dat je heel veel groenten en vooral fruit inlaadt. Eet veel fruit dus zorg dat het gewassen en bij de hand is. Neem het overal mee naar toe.

Potentie verhogenTip 3.

Eet minder dierlijke producten! Eet zeker zo min mogelijk producten met een hoog cholesterol gehalte.

Potentie verhogenTip 4.

Vezels, vezels vezels. Eet producten die rijk zijn aan vezels zoals granen, sla, peren, bosbessen, appels, aardbeien, erwtjes, gebakken aardappelen en volkoren pasta.

Potentie verhogenTip 5.

Drink veel water! Zo’n 1,5l. De lijst met voordelen van water drinken is eindeloos. Toch is het zo dat de meeste mensen nog steeds te weinig water drinken. Water is een natuurlijke ontgifter voor het lichaam en kan zeker helpen tegen impotentie.
Extra tip: Eet vaker en kleinere maaltijden en vermijd maaltijden die je een voldaan gevoel geven. Denk aan 5 tot 6 maaltijden per dag ter groottevan je vuist.

Leave a Comment